1138 Budapest, Váci út 168. Facebook Twitter
Yatas Silver Therapy matrac

Yatas Silver Therapy matrac

Yatas Silver Therapy matrac

A Silver Therapy matrac, azért ilyen elképesztően sikeres egész Közép és Nyugat- Európában, mert a Yatas, arra is kiemelten nagy figyelmet fordít, hogy matracai a kifinomult megjelenés, illetve a legjobb komfort mellett hosszú élettartamúak is legyenek. Ennek az eredménye, hogy kifejlesztették a DHT (Double Heated Technology) acélrugózatot. Az eljárás során a 2,2mm vastag tölcsér alakú rugókat kétszer egymás után nagy hőmérsékleten hevítik, majd hirtelen lehűtik. 

A pihentető alváshoz arra van szükség, hogy az „S” alakra hasonlító gerincoszlopot alátámasztással tehermentesítse a választott matracunk. A Silver Therapy matrac esetében az alátámasztásáért a derékmerevítéses zóna, illetve a nagy sűrűségű komforthab felel. Amíg a komforthab lágyan beengedi a vállat, addig a matrac közepén található derékmerevítés megtartja a csípőt, s így tartja egyenesen a gerincoszlopot.

A „Silver Therapy” fantázianév a matrac huzatára utal. A mai matrac piacon rengeteg olyan, szakkifejezéssel találkozhatunk, melyet nem sokszor hallottunk, de a „silver” szó szerepel benne, így természetesen az ezüstre gondolunk. A Yatas vállalat ezüst szálas matrachuzatai, speciális Ezüst ionrészecskékkel készülnek. Az ezüst szálas matracok egyes szálaira ezüst ionokat kötnek meg egy természetes kémiai eljárással. Az eredmény egy olyan matrachuzat, mely antibakteriális hatású és semlegesíti a kellemetlen szagokat. Higiéniai szempontból fontos szerepe van a huzatnak, mivel az ezüst ionszálas matrachuzat meggátolja a baktériumokat, gombákat és a legnehezebben eltávolítható házi poratkák megtelepedését.
Ennek a módszernek köszönhetően, a több milliárd szálból felépülő matrachuzat hosszú évek alatt sem veszíti el antibakteriális képességét és higiénikus marad.

 

 

 

Yatas