1138 Budapest, Váci út 168. Facebook Twitter
Yatas Majesty matrac

Yatas Majesty matrac

Yatas Majesty matrac

Ha a hálószobánkba egy elegáns megjelenésű matracot keresünk, mely egy 5 zónás táskarugós rendszerrel került kialakításra, akkor a Majesty matrac egy kifogástalan választás! A 33cm magas Majesty matrac a klasszikus és modern formavilágot ötvözve, egy olyan alátámasztást biztosító matrac, mely kellemesen lágyan képes körül ölelni a testet. A speciális kialakítású 5zónás táskarugós rendszer, biztosítja a zavartalan alvási körülményeket, mivel a rugó testek kis szövettasakokban helyezkednek el, ezért a matrac pont rugalmas, tehát nem hullámzik át franciaágy méretben sem. Két matrac egyben….
A Yatas matrac palettáján előkelő helyen álló Majesty matrac két, különböző keménységű oldallal rendelkezik, így egy matracon belül két különböző komfortot is megtalálhatunk.
Keménységét vagy puhaságát tekintve a Majesty matrac egy olyan érzetet ad a testnek, mintha súlytalanul lebegne, az enyhén lágy felületen. A Majesty matrac értékeit nem csak a belső szerkezet és a kényelmes felület adja, hanem a több évtizedes múlttal rendelkező gyártó, speciális matrachuzata. Az Argentano lószőr steppeléses huzat, ezüst szálakkal van átszőve. Ez a specifikus matrachuzat antibakteriális, semlegesíti a gombákat és baktériumokat. A Yatas Majyesty matracot a kiváló ár-érték arány, a hosszú élettartam, a kellemes komfort és az elegancia jellemzi.

 

 

Yatas