1138 Budapest, Váci út 168. Facebook Twitter
Yatas King Master matrac

Yatas King Master matrac

Yatas King Master matrac

A Yatas King Master 10000 matrac nevéből is arra következtethetünk, hogy fenséges kényelemben lehet részünk, mint ahogy a királyi udvarában a több ezer szolgáló mind a király legmagasabb kényelmét szolgálja. A Yatas King Master 33cm matracban lévő minőségi rugókat a 125 éves múlttal rendelkező Legett&Platt amerikai vállalat gyártja, amely kimondottan az acélrugók gyártására specializálódott. A Yatas King Master 10000 matracban kétféle zsákrugós rendszert is megtalálunk. A matrac dinamikus tartórétegét egy Hi-Low intelligens táskarugós rendszer alkotja, amelyben az egymás melletti zsákrugók eltérő magasságúak, ezzel is fokozva a precízebb, formakövetőbb alátámasztást. A Hi-Low zsákrugók egymástól függetlenül biztosítják a zavartalan pihenést két eltérő testsúllyal rendelkező személynél is, megakadályozva a matracban az áthullámzást. 

A Yatas King Master 10000 matracban a Hi-Low táskarugók feletti rendszer egy díjnyertes három soros Posturflo HD micro zsákrugókból álló rendszer. A 2cm magas és 3cm átmérőjű zsákrugókat a Legett&Platt kimondottan a Yatas cégcsoport részére gyártotta a King Master 10000 matracba. A rengeteg Posturflo HD micro zsákrugós rendszer maximálisan lecsökkenti a nyomáspontokat a testünk és a matrac között, helyzetváltoztatáskor azonnal alkalmazkodik a test formájának a lekövetéséhez, úgyhogy zavartalan pihenést garantál.

A Yatas King Master 10000 matracban a kényelmi réteget egy nagy sűrűségű, kiválóan légáteresztő lágy komforthab nyújtja pihenéskor, amely a több ezer rugóval felveszi a testünk görbületeit és milliméterre pontosan megszünteti a nyomáspontokat.

A Yatas King Master 10000 matrac huzata egy nagyon finom, selymes tapintású antibakteriális szatén szövet, amely semlegesíti a kellemetlen szagokat és gyorsan elszívja a nedvességet.

 

 

 

Yatas