1138 Budapest, Váci út 168. Facebook Twitter
Yatas Active Balance hideghab matrac

Yatas Active Balance hideghab matrac

Yatas Active Balance Hideghab matrac

A Yatas világszínvonalú rugós matracai mellett, a prémium kategóriás habmatrac gyártásban is az élen járnak. A Yatas családi vállalkozásként kezdte a habgyártást 1976-ban. A technológia fejlődése miatt lehetőség nyílt arra, hogy a habgyártásban is folyamatos fejlődésen menjen keresztül a vállalat. A többfajta matrac alapanyagokból készült matracok sikerei mutatják meg a Yatas cégcsoport valódi nagyságát és népszerűségét.
A Yatas Active Balance matracot a professzionális habmatrac kedvelőknek javasoljuk. A matrac belső szerkezete nagy sűrűségű hideghabból készült. A szendvics szerkezetű Active Balance matrac képes a testet minden nyomásponton alátámasztani, mert a felületén található 7 ergonómiai zóna tökéletesen felveszi a test formáját. Mivel az előállítás során egy nagy sűrűségű hideghabot alkalmaznak alapanyagként, ezért a matrac szellőzését előhívatott szolgálni a Yatas által szabadalmaztatott speciális szellőzőcsatorna. A matrac belső magjában létrehozott szellőző csatorna a hőt és a páratartalmat vezeti el az éjszakai pihenés során.
A optimális klíma kiegyenlítés miatt, a Yatas Active Balance megkapta azt a legújabb fejlesztést melytől nem csak a belső szerezet, hanem az öltöztető réteg is úgy működik, mint egy klímaberendezés.
A Yatas Active Balance matracon található Adaptív technológiával készülő matrachuzat, 67%-al több nedvességet képes felvenni és klinikai tesztek bizonyítják, hogy a felvett nedvességet 25%-al gyorsan párologtatják el, a mai matracpiacon található huzatokkal ellentétben. Az Active Balance matracon a matrachuzat kétfelé választható és külön-külön mosógépben mosható.

 

 

 

Yatas