1138 Budapest, Váci út 168. Facebook Twitter

Yatas King Master matrac

A Yatas King Master 10000 matracot a Yatas csoport a vállalat megalakulásának 40. évfordulójára készítette. A Yatas termékeket kedvelőinek egy olyan matraccal kedveskedett, amely a rengeteg zsákrugónak, a minőségi alapanyagoknak és a kézzel készített gyártásnak a legmagasabb szintjét képviseli a világon.

Yatas Active Balance hideghab matrac

A Yatas világszínvonalú rugós matracai mellett, a prémium kategóriás habmatrac gyártásban is az élen járnak. A Yatas családi vállalkozásként kezdte a habgyártást 1976-ban. A technológia fejlődése miatt lehetőség nyílt arra, hogy a habgyártásban is folyamatos fejlődésen menjen keresztül a vállalat. A többfajta matrac alapanyagokból készült matracok sikerei mutatják meg a Yatas cégcsoport valódi nagyságát és népszerűségét.

Yatas Hourglass Air táskarugós matrac

Egy igazi kellemes rugózattal rendelkező és szinte mindenki számára megfelelő választás lehet a tökéletes alvás eléréséhez. A testalkattól és testsúlytól független tartást biztosító progresszív rugós rendszer, kiemelt testtartást és tehermentesítést biztosít.

Yatas Verticoil Aqua táskarugós matrac

A Yatas Verticoil Aqua matrac maximális kényelmi érzetét egy nagy sűrűségű rugalmas komfortgél nyújtja, amely kiválóan lélegző és nyugtató hatást biztosít pihenéskor. A Verticoil rugótestekben egy olyan új technológiát ismerhetünk meg, amely a 125 éves múlttal rendelkező Leggett&Platt nevéhez fűződik. A 2007-ben kifejlesztett Verticoil® EdgeTM rugózat a bonell rugós matracok végét jelentheti a következő években. A Yatas Verticoil Flex matracban 21%-kal több rugó van, mint egy hagyományos bonellrugós matracban. A több rugóból álló magasabb tekercs precízebb alátámasztást biztosít és természetesen nagyobb felületi kihasználtságot, mint egy hagyományos rugós matrac.

Yatas Verticoil Flex táskarugós matrac

A Yatas Verticoil Flex táskarugós matracban egy olyan új technológiát ismerhetünk meg, amely a 125 éves múlttal rendelkező, amerikai rugókat gyártó és fejlesztő vállalat a Leggett&Platt nevéhez fűződik. A 2007-ben kifejlesztett Verticoil® EdgeTM rugózat a bonell rugós matracok végét jelentheti a következő években. A Yatas Verticoil Flex matracban 21%-kal több rugó van, mint egy hagyományos bonellrugós matracban. A több rugóból álló magasabb tekercs precízebb alátámasztást biztosít és természetesen nagyobb felületi kihasználtságot, mint egy hagyományos rugós matrac.

Yatas Viloft Visco Memóriahabos matrac

A Viloft megfelelő tartást nyújt a test minden része számára a négy zónás technológia által, melyet Törökországban legelőször a Visco matracoknál alkalmaztak. A Viloft kifogástalan alvófelületet nyújt, és a pehelykönnyű érintésű felület eukaliptuszrostokkal kényezteti bőrét.

Yatas Rina Bonellrugós matrac

A Yatas matrac választékának egyik leggazdaságosabb terméke a 17 cm magas Rina, félkemény komfortjával megfelelő ortopéd alátámasztást nyújt a gerincoszlopnak. A DHT ( Double Heated Technology ) technológiával készülő acélrugók ellenben a hagyományos egy lépcsőben hevített és hűtött edzéssel ez a technológia dupla edzésű, amelynek köszönhetően a rugók sokkal forma stabilabbak, ellenállóbbak és hosszabb élettartamúak lesznek.

1-7 | 8-14 | 15-21 | 22-28 | 29-35 | 36-42 | 43-49 | 50-53