1138 Budapest, Váci út 168. Facebook Twitter

Yatas Thermo Rest matrac

Bonellrugós, feszes, megfizethető és 24 cm magas matracra vágyunk? Akkor a Yatas Thermo Rest matracban megtaláltuk álmaink matracát...

Yatas Star Soft matrac

A Star Soft matrac a Yatas kínálatában a legnépszerűbb bonell rugós matracok közé tartozik. Ha lágyabb komfortra vágyunk, és egy minőségi matracot szeretnénk megfizethető áron, akkor tökéletes választás ez a 22 cm magas lágyabb komfortú, és külső megjelenésében is megnyerő matrac.

Yatas Majesty matrac

Ha a hálószobánkba egy elegáns megjelenésű matracot keresünk, mely egy 5 zónás táskarugós rendszerrel került kialakításra, akkor a Majesty matrac egy kifogástalan választás!

Yatas Vállalat története

A YATAS Törökország egyik legnagyobb bútor-, ágybetét- és lakástextil gyártója, Törökországban hasonlóan, mint Magyarországon a Cardo matrac márka- a legismertebb helyi matrac márka, a Yatas márkanevet szinte minden helyi lakos jól ismeri. Az 1976-ban családi vállalkozásnak indult Yatas vállalat a kezdetekben ipari- és komforthab gyártással foglalkozott, első matracait a meglévő gyáregység bővítése és korszerűsítése után 1979-ben kezdte el gyártani az Antóliában található Kayseri városában. A belső piacon kívül számos európai országba és az Egyesült Államokba is szállítja termékeit...

Yatas Cool Action matrac

A Yatas Cool Action matrac a hálószoba egyik legkifinomultabb és legmeghatározóbb szereplője lehet az alváskultúrában.

Yatas Duplex matrac

A Yatas Duplex megjelenésében nagyon elegáns, kimondottan az igényesebb vásárlók számára készült matrac a mindennapokra. Az eredeti bőrből készült díszítés és él varrás a magas minőségű, luxus kategóriájú matracokra emlékeztet. A Yatas Duplex matrac a 31 cm vastagsággal és a High/Low technológiával készült rugózattal a bonellrugós matracok csúcsának számít.

Yatas Prestige Prime matrac

A Prestige Prime luxus matracban szerepel minden, ami a pihentető, kényelmes alváshoz szükséges kompromisszumok nélkül. A Prestige Prime belső kialakítása egy 5 zónás süppedés gátló rugózattal ellátott felület. Az 5 ergonómiai zónával kialakított zsákrugós rendszer gondoskodik, hogy a Yatas Prestige Prime luxus matrac hosszú időn keresztül szolgálja a rajta fekvők egészségét.

1-7 | 8-14 | 15-21 | 22-28 | 29-35 | 36-42 | 43-49 | 50-53