1138 Budapest, Váci út 168. Facebook Google+ Twitter

Yatas Matracvédő

Kiváló minőségű, négy sarkán széles gumipánttal rögzíthető, 100% pamut alapanyagból készült matracvédők.

Részletes leírás
Termékjellemzők

Yatas Matracvédő leírás

Yatas Matracvédő

A Yatas cég nem csak a matracok, de a kiegészítők minőségére is nagy hangsúlyt fektet. A matracvédők kiváló minőségű 100% pamut alapanyagból készültek. A felülete ízlésesen steppelt, a négy sarkára jó minőségű, széles gumipánt került, ami segítségével a matracunkra könnyen rögzíthetjük. Természetesen a komfort érzetünket nem befolyásolja, de viszont a matracunk tisztaságát és szépségét hosszú ideig megőrzi.

yatas wedding premium

 

A YATAS VÁLLALAT TÖRTÉNETE

A YATAS Törökország egyik legnagyobb bútor-, ágybetét- és lakástextil gyártója, Törökországban –hasonlóan, mint Magyarországon a Cardo matrac márka- a legismertebb helyi matrac márka, a Yatas márkanevet szinte minden helyi lakos jól ismeri. Az 1976-ban családi vállalkozásnak indult Yatas vállalat a kezdetekben ipari- és komforthab gyártással foglalkozott, első matracait a meglévő gyáregység bővítése és korszerűsítése után 1979-ben kezdte el gyártani az Antóliában található Kayseri városában. A belső piacon kívül számos európai országba és az Egyesült Államokba is szállítja termékeit. Hosszú évek óta a YATAS embléma minőségi és innovációs garancia a vásárlók számára. Talán ennek is köszönhető, hogy az anyaországon kívül további 45 országba találunk. YATAS termékeket. Az export országok a teljesség igénye nélkül: USA, Ciprus, Németország, Ausztria, Románia, Magyarország, Szíria, Hollandia, Líbia, Marokkó, Grúzia, Irak, Kenya, Szaúd-Arábia, Irán, Jemen, Görögország, Algéria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkmenisztán, Maldív-szigetek, Egyiptom...

 

yatas régi logó

A JÓL ISMERT RÉGI YATAS LOGÓ

 

Napjainkra a Yatas vállalat tehát első sorban a rugós- és habmatracok, a memoryfoam termékek, kárpitos ágyak és kinyitható, ágyazható kanapék területén nyújt ár érték arányban elérhető árfekvésű termékeket; de 1987-től robbanásszerű növekedés történt a lakástextilek és a szállodaipari beszállítások területén. A folyamatos innovációknak és a vevői elégedettségeknek köszönhetően a kiváló minőségű termékeket előállító Yatas vállalat 2010-ben megkapta a Superbrands nemzetközi elismerést. Ahhoz, hogy a rohamosan növekvő igényeket ki lehessen elégíteni, a Yatas vállalatnak további bővítésre és gyártási rendszerezésre volt szüksége. Napjainkra a Yatas gyár három különböző helyszínen gyártja termékeit Törökországban. A legfontosabb és legnagyobb gyáregységei Kayseri és Ankara városában találhatók, a termelés és a raktározás összesen több, mint 250 000 m2-en 1400 alkalmazott közreműködésével történik.

 

yatas logó

YATAS LOGÓ MODERN KÖNTÖSBEN

 

A Yatas vállalat a kiskereskedelem területén sem tétlenkedett az elmúlt évtizedekben, így Törökországban egyedülálló módon 400 bemutató teremben kaphatók a Yatas gyár termékei. Ezt az üzleti modellt a Yatas vállalat tovább kívánja bővíteni és a jövőben Európa nagyobb városaiban –köztük Budapesten is- Yatas Home kiskereskedelmi bemutatótermeket és üzleteket kíván nyitni. A Yatas vállalat vezetése időben felismerte, hogy a vásárlói igények a komlexitás felé tolódnak el, így a matracokon, kárpitos ágyakon és az ülőgarnitúrákon túl nappali, hálószoba és étkezőbútorok kínálatát is beépítette termékválasztékában és Enza Home néven hatalmas, több ezer négyzetméteres bemutatótermekben átfogó megoldást kínál a hálószoba, az étkezők és a nappali bútorok területén Európa számos nagyvárosában. 2015-ben a legközelebbi Enza Homa üzlet a szomszédos Bécs városában található.

A Yatas márka elsődleges előnye tehát, hogy termékválasztéka igen széles, rengeteg típusú és alapanyag összetételű matrac, ágy és kamapé található meg kifogástalan minőségben és innovatív megoldásokkal. Ebből adódóan minden ember saját igényei szerinti típust választhat, ami leginkább szolgálja saját pihenésének minőségi növekedését. A nagy kapacitásnak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a gyár bármilyen minőségi és mennyiségi igényt ki tud elégíteni. Ez az oka, hogy a YATAS termékei a közelmúltban elkezdték meghódítani Nyugat-Európa nagyvárosait is. A Yatas matracok és szállodai szettek számos szálloda tenderen szerepeltek sikerrel Európában és Magyarországon is a legnépszerűbb szállodai matracok közé sorolhatók.

EP elszámolható: Nem elszámolható
Összetétel: Pamut
Méret: 90x200cm
Mosási hőfok: 40 fokon mosható
Méret: 90*200 cm
Ár: 9 500 Ft
db
Méret: 160*200 cm
Ár: 15 900 Ft
db
Méret: 180*200 cm
Ár: 16 900 Ft
db
Yatas Vállalat története

A YATAS Törökország egyik legnagyobb bútor-, ágybetét- és lakástextil gyártója, Törökországban hasonlóan, mint Magyarországon a Cardo matrac márka- a legismertebb helyi matrac márka, a Yatas márkanevet szinte minden helyi lakos jól ismeri. Az 1976-ban családi vállalkozásnak indult Yatas vállalat a kezdetekben ipari- és komforthab gyártással foglalkozott, első matracait a meglévő gyáregység bővítése és korszerűsítése után 1979-ben kezdte el gyártani az Antóliában található Kayseri városában. A belső piacon kívül számos európai országba és az Egyesült Államokba is szállítja termékeit...

Yatas Duchess Komfort táskarugós matrac

A Yatas Duchess Komfort 7 ergonómiai zónás, 33 cm vastag, díjnyertes eukaliptusz rostokból előállított Tencel-ből és Purotex technológiával készült igazi luxus matrac. A matracban DHT ( Dounle Heated Technology) duplán hőkezelt rugózat található, amelynek köszönhetően a rugók sokkal ellenállóbbak és hosszabb élettartalmúak lesznek.

Yatas Viloft Visco Memóriahabos matrac

A Viloft megfelelő tartást nyújt a test minden része számára a négy zónás technológia által, melyet Törökországban legelőször a Visco matracoknál alkalmaztak. A Viloft kifogástalan alvófelületet nyújt, és a pehelykönnyű érintésű felület eukaliptuszrostokkal kényezteti bőrét.

Matracvédők

A mosható matracvédők fő előnye, hogy a négy sarkán lévő gumipántokkal könnyen felhelyezhetőek, illetve levehetőek ezáltal a felület sokkal higiénikusabb marad, megelőzve a matrac felsőrészén kialakuló foltosodást és besárgulást. A statisztikák szerin a levehető matrachuzatok az első 2-3 évben nem kerülnek kimosásra, ellenben egy matracvédővel ez az idő jócskán lerövidül átlag 2-3 hónapra...