1138 Budapest, Váci út 168. Facebook Google+ Twitter

Yatas Zero Gravity táskarugós matrac

A Zero Gravity matracokban használt Wallaby rugótechnológia a spirál-a-spirálban megoldást alkalmazza, a testformához és alvási szokásokhoz intelligensen alkalmazkodó hatást érv el.

Részletes leírás
Termékjellemzők

Yatas Zero Gravity táskarugós matrac leírás

Yatas Zero Gravity Táskarugós matrac

A Yataş most a világ legfejlettebb rugótechnológiáját a Wallabyt használja! Függetlenül testprofiljától vagy alvási szokásaitól, a Zero Gravity matrac a Wallaby rugótechnológiával szinte a súlytalanság állapotát nyújtja.

A Zero Gravity matracokban használt Wallaby rugótechnológia a spirál-a-spirálban megoldást alkalmazza, mellyel a testformához és alvási szokásokhoz intelligensen alkalmazkodó hatást ér el. A puha, selymes szövetborítás és a viszkózus cellulózrostokból álló felület egyedülálló alvásélményt nyújt, párnázott alvófelülete relaxáló hatást biztosít, az Adaptive™ technológia pedig megnövelt hőérzetettel járul hozzá a tökéletes alváshoz.

Rugóban rugó! A stratégiailag elhelyezett rugók belső spirállal vannak ellátva, melyek összenyomáskor megnövelik a rugó ellenállását. Ez az önszabályozó rendszer egyénileg reagál az egyéni testmozgásokra. A Wallaby rugók kifinomult alváskomfortot nyújtanak a testhez igazodó képességük révén.

Különböző testtartási szintek! A Zero Gravity öt zónás rugóelrendezése egészségesebb alvást tesz lehetővé, extra tartást nyújtva a test öt érzékeny pontján.

67%-kal jobb nedvességszabályozás! Ugyanabban a környezetben a nők hőérzete eltérhet a férfiakétól. A díjnyertes Adaptive technológia intelligens anyag- és formatervezése intelligens légkondicionálók műveletét utánozva 67%-kal több nedvességet 25%-kal gyorsabban vezet el. Más szóval az Adaptive™ technológia testreszabott alváshőmérsékletet biztosít.

Intsen búcsút a fáradtságnak! aZ Active Support technológia® által izmai természetes pozícióban regenerálódhatnak. A rugók azonnal alkalmazkodnak alvásmozgásaihoz, aktív tartást biztosítva.

 

yatas wedding premium

 

A YATAS VÁLLALAT TÖRTÉNETE

A YATAS Törökország egyik legnagyobb bútor-, ágybetét- és lakástextil gyártója, Törökországban –hasonlóan, mint Magyarországon a Cardo matrac márka- a legismertebb helyi matrac márka, a Yatas márkanevet szinte minden helyi lakos jól ismeri. Az 1976-ban családi vállalkozásnak indult Yatas vállalat a kezdetekben ipari- és komforthab gyártással foglalkozott, első matracait a meglévő gyáregység bővítése és korszerűsítése után 1979-ben kezdte el gyártani az Antóliában található Kayseri városában. A belső piacon kívül számos európai országba és az Egyesült Államokba is szállítja termékeit. Hosszú évek óta a YATAS embléma minőségi és innovációs garancia a vásárlók számára. Talán ennek is köszönhető, hogy az anyaországon kívül további 45 országba találunk. YATAS termékeket. Az export országok a teljesség igénye nélkül: USA, Ciprus, Németország, Ausztria, Románia, Magyarország, Szíria, Hollandia, Líbia, Marokkó, Grúzia, Irak, Kenya, Szaúd-Arábia, Irán, Jemen, Görögország, Algéria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkmenisztán, Maldív-szigetek, Egyiptom...

 

yatas régi logó

A JÓL ISMERT RÉGI YATAS LOGÓ

 

Napjainkra a Yatas vállalat tehát első sorban a rugós- és habmatracok, a memoryfoam termékek, kárpitos ágyak és kinyitható, ágyazható kanapék területén nyújt ár érték arányban elérhető árfekvésű termékeket; de 1987-től robbanásszerű növekedés történt a lakástextilek és a szállodaipari beszállítások területén. A folyamatos innovációknak és a vevői elégedettségeknek köszönhetően a kiváló minőségű termékeket előállító Yatas vállalat 2010-ben megkapta a Superbrands nemzetközi elismerést. Ahhoz, hogy a rohamosan növekvő igényeket ki lehessen elégíteni, a Yatas vállalatnak további bővítésre és gyártási rendszerezésre volt szüksége. Napjainkra a Yatas gyár három különböző helyszínen gyártja termékeit Törökországban. A legfontosabb és legnagyobb gyáregységei Kayseri és Ankara városában találhatók, a termelés és a raktározás összesen több, mint 250 000 m2-en 1400 alkalmazott közreműködésével történik.

 

yatas logó

YATAS LOGÓ MODERN KÖNTÖSBEN

 

A Yatas vállalat a kiskereskedelem területén sem tétlenkedett az elmúlt évtizedekben, így Törökországban egyedülálló módon 400 bemutató teremben kaphatók a Yatas gyár termékei. Ezt az üzleti modellt a Yatas vállalat tovább kívánja bővíteni és a jövőben Európa nagyobb városaiban –köztük Budapesten is- Yatas Home kiskereskedelmi bemutatótermeket és üzleteket kíván nyitni. A Yatas vállalat vezetése időben felismerte, hogy a vásárlói igények a komlexitás felé tolódnak el, így a matracokon, kárpitos ágyakon és az ülőgarnitúrákon túl nappali, hálószoba és étkezőbútorok kínálatát is beépítette termékválasztékában és Enza Home néven hatalmas, több ezer négyzetméteres bemutatótermekben átfogó megoldást kínál a hálószoba, az étkezők és a nappali bútorok területén Európa számos nagyvárosában. 2015-ben a legközelebbi Enza Homa üzlet a szomszédos Bécs városában található.

A Yatas márka elsődleges előnye tehát, hogy termékválasztéka igen széles, rengeteg típusú és alapanyag összetételű matrac, ágy és kamapé található meg kifogástalan minőségben és innovatív megoldásokkal. Ebből adódóan minden ember saját igényei szerinti típust választhat, ami leginkább szolgálja saját pihenésének minőségi növekedését. A nagy kapacitásnak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a gyár bármilyen minőségi és mennyiségi igényt ki tud elégíteni. Ez az oka, hogy a YATAS termékei a közelmúltban elkezdték meghódítani Nyugat-Európa nagyvárosait is. A Yatas matracok és szállodai szettek számos szálloda tenderen szerepeltek sikerrel Európában és Magyarországon is a legnépszerűbb szállodai matracok közé sorolhatók.

 

MIT ÉRDEMES TUDNI A TÁSKARUGÓS MATRACOKRÓL?

 

A rugós matracok területén a bonellrugók hátrányait a zsákrugós, táskarugós vagy tasakrugós matracok megjelenése váltotta ki. A John Marchal által kifejlesztett és sorozatgyártásra alkalmassá tett zsákrugós rendszerek napjainkra meghódították az egész világot és el lehet mondani, hogy a legdrágább luxus matracok kivétel nélkül mind a zsákrugós matracok közül kerülnek ki. A matrac belsejében található hordó alakú rugótestek átmérője kisebb, kis textiltasakokban elhelyezkedve egymástól függetlenül tudnak elmozdulni. A zsákrugós matracok előnye, hogy a matrac nem hullámzik át egyik oldalról a másikra, a független rugók pontosabb alátámasztást, egyenletesebb formakövetést biztosítanak. A zsákrugók vastagságának változtatásával és elrendezésével megfelelően alakíthatók ki ergonómiai zónák.

A matrac gyártásban több mint 100 éve megjelent zsákrugózat használata a komforthabok megjelenéséig forradalmasította a matracipart és máig a legdrágább matracok is ezzel a rendszerrel készülnek. Zsákrugó: a bonell elavultságát és korszerűtlenségét felismerve a gyártók kifejlesztették a zsákrugót (másnéven táskarugót vagy tasakrugó), amelynek elve, hogy a rugótestek kisebb méretűek és egy kis textil tasakba bevarrva majdnem függetlenül mozognak egymástól. Ez természetesen sokkal jobb, mint elődje, de pontrugalmasságban még mindig messze elmarad a habmatracoktól, nem beszélve arról, hogy a zsákrugós matracok árfekvése nem éppen a legkedvezőbb. Természetesen a zsákrugós matracok ergonómiai alakíthatósága klasszisokkal meghaladja a bonell rugós matracokat, azonban a megfelelő zónázott kialakítás csak a felsőbb kategóriákban található meg. És még mindig ott tartunk, hogy egy fémhalmazzal az ágyunkban alszunk együtt, amely kisérletileg bizonyított módon felerősítheti az elektroszmog káros hatásait és a föld egészségtelen sugárzásainak felerősítésében is kiemelkedő szerepe van.

Mosható huzat: Sajnos nem
Matrac keménysége: Kemény
Téli/nyári oldal: Nem
Huzat alapanyaga: Luxus szövet
Komfortréteg: Komplex rétegek
Matrac vastagsága: 33 cm
Szállítási határidő: 3-5 hét
EP elszámolható: Sajnos nem
Zónák száma: 5 ergonómiai zóna
Csomagolás: Normál csomagolás
Minősítések: CE minősítés
Származási ország: Törökország
Összetétel: Táskarugó+komforthab
Súlykorlát/oldal: 140 kg/oldal
Garancia: 10 év
Gyártó: Yatas®
Méret: 100x200 cm Akciós ár: 231 800 Ft
Ár: 289 750 Ft
db
Méret: 160x200 cm Akciós ár: 354 800 Ft
Ár: 443 500 Ft
db
Yatas King Master matrac

A Yatas King Master 10000 matracot a Yatas csoport a vállalat megalakulásának 40. évfordulójára készítette. A Yatas termékeket kedvelőinek egy olyan matraccal kedveskedett, amely a rengeteg zsákrugónak, a minőségi alapanyagoknak és a kézzel készített gyártásnak a legmagasabb szintjét képviseli a világon.

Matracvédők

A mosható matracvédők fő előnye, hogy a négy sarkán lévő gumipántokkal könnyen felhelyezhetőek, illetve levehetőek ezáltal a felület sokkal higiénikusabb marad, megelőzve a matrac felsőrészén kialakuló foltosodást és besárgulást. A statisztikák szerin a levehető matrachuzatok az első 2-3 évben nem kerülnek kimosásra, ellenben egy matracvédővel ez az idő jócskán lerövidül átlag 2-3 hónapra...

Yatas Verticoil Aqua táskarugós matrac

A Yatas Verticoil Aqua matrac maximális kényelmi érzetét egy nagy sűrűségű rugalmas komfortgél nyújtja, amely kiválóan lélegző és nyugtató hatást biztosít pihenéskor. A Verticoil rugótestekben egy olyan új technológiát ismerhetünk meg, amely a 125 éves múlttal rendelkező Leggett&Platt nevéhez fűződik. A 2007-ben kifejlesztett Verticoil® EdgeTM rugózat a bonell rugós matracok végét jelentheti a következő években. A Yatas Verticoil Flex matracban 21%-kal több rugó van, mint egy hagyományos bonellrugós matracban. A több rugóból álló magasabb tekercs precízebb alátámasztást biztosít és természetesen nagyobb felületi kihasználtságot, mint egy hagyományos rugós matrac.

Táskarugós matracok

Elnevezését annak köszönheti, hogy spirál alakban feltekert acélsodronyból készült rugótagok, kis zsákokba csomagolva kerülnek a matracba.