1138 Budapest, Váci út 168. Facebook Google+ Twitter

Yatas Hourglass Air táskarugós matrac

A Hourglass Air fantasztikus alvásélményt nyújt, mivel egyénileg alkalmazkodik minden testtípushoz. Mindegyik Hourglass rugó külön táskában foglal helyet, ezáltal minimálisra csökkentve az alvótárs mozgása által okozott kényelmetlenségeket. A rugók hatékonyan alkalmazkodnak az eltérő testsúlyokhoz, tökéletes tartást és kényelmet biztosítva.

Részletes leírás
Termékjellemzők

Yatas Hourglass Air táskarugós matrac leírás

Yatas Hourglass Táskarugós matrac

A Hourglass Air az ideális megoldás mindenki számára, hiszen testreszabott kényelmet nyújt az eltérő testsúlyokhoz igazított rétegeivel. A Hourglass Air progresszív rugótechnológia megnövelt testtartást biztosít kiemelt tehermentesítés mellett.

A Hourglass Air fantasztikus alvásélményt nyújt, mivel egyénileg alkalmazkodik minden testtípushoz. Mindegyik Hourglass rugó külön táskában foglal helyet, ezáltal minimálisra csökkentve az alvótárs mozgása által okozott kényelmetlenségeket. A rugók hatékonyan alkalmazkodnak az eltérő testsúlyokhoz, tökéletes tartást és kényelmet biztosítva.

Három komforttípus egy matracban! A Hourglass táskarugók egyéni formatervezése miatt tulajdonképpen három rugó foglal helyet egyben. Az általános hatást egy kezdeti puha és kényelmes érzés kelti, melyet fokozódó tartásérzet követ a megnövekedő nyomás hatására. Az egyedi dizájn gyorsan alkalmazkodik az egyéni testformákhoz és mozgásokhoz.

Intsen búcsút a fáradtságnak! Az Active Support Technology® belső rugós megoldás ellazítja izmait a természetes alvásmozgások során, kényelemben tartva testét a pihentető alváshoz.

Természetesség mindenek felett! A vászonszövetek évszázadok óta a királyi családok ágyainak természetes választása, frissítő hatása és remek nedvességelszívó képessége miatt.

 

yatas wedding premium

 

A YATAS VÁLLALAT TÖRTÉNETE

A YATAS Törökország egyik legnagyobb bútor-, ágybetét- és lakástextil gyártója, Törökországban –hasonlóan, mint Magyarországon a Cardo matrac márka- a legismertebb helyi matrac márka, a Yatas márkanevet szinte minden helyi lakos jól ismeri. Az 1976-ban családi vállalkozásnak indult Yatas vállalat a kezdetekben ipari- és komforthab gyártással foglalkozott, első matracait a meglévő gyáregység bővítése és korszerűsítése után 1979-ben kezdte el gyártani az Antóliában található Kayseri városában. A belső piacon kívül számos európai országba és az Egyesült Államokba is szállítja termékeit. Hosszú évek óta a YATAS embléma minőségi és innovációs garancia a vásárlók számára. Talán ennek is köszönhető, hogy az anyaországon kívül további 45 országba találunk. YATAS termékeket. Az export országok a teljesség igénye nélkül: USA, Ciprus, Németország, Ausztria, Románia, Magyarország, Szíria, Hollandia, Líbia, Marokkó, Grúzia, Irak, Kenya, Szaúd-Arábia, Irán, Jemen, Görögország, Algéria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkmenisztán, Maldív-szigetek, Egyiptom...

 

yatas régi logó

A JÓL ISMERT RÉGI YATAS LOGÓ

 

Napjainkra a Yatas vállalat tehát első sorban a rugós- és habmatracok, a memoryfoam termékek, kárpitos ágyak és kinyitható, ágyazható kanapék területén nyújt ár érték arányban elérhető árfekvésű termékeket; de 1987-től robbanásszerű növekedés történt a lakástextilek és a szállodaipari beszállítások területén. A folyamatos innovációknak és a vevői elégedettségeknek köszönhetően a kiváló minőségű termékeket előállító Yatas vállalat 2010-ben megkapta a Superbrands nemzetközi elismerést. Ahhoz, hogy a rohamosan növekvő igényeket ki lehessen elégíteni, a Yatas vállalatnak további bővítésre és gyártási rendszerezésre volt szüksége. Napjainkra a Yatas gyár három különböző helyszínen gyártja termékeit Törökországban. A legfontosabb és legnagyobb gyáregységei Kayseri és Ankara városában találhatók, a termelés és a raktározás összesen több, mint 250 000 m2-en 1400 alkalmazott közreműködésével történik.

 

yatas logó

YATAS LOGÓ MODERN KÖNTÖSBEN

 

A Yatas vállalat a kiskereskedelem területén sem tétlenkedett az elmúlt évtizedekben, így Törökországban egyedülálló módon 400 bemutató teremben kaphatók a Yatas gyár termékei. Ezt az üzleti modellt a Yatas vállalat tovább kívánja bővíteni és a jövőben Európa nagyobb városaiban –köztük Budapesten is- Yatas Home kiskereskedelmi bemutatótermeket és üzleteket kíván nyitni. A Yatas vállalat vezetése időben felismerte, hogy a vásárlói igények a komlexitás felé tolódnak el, így a matracokon, kárpitos ágyakon és az ülőgarnitúrákon túl nappali, hálószoba és étkezőbútorok kínálatát is beépítette termékválasztékában és Enza Home néven hatalmas, több ezer négyzetméteres bemutatótermekben átfogó megoldást kínál a hálószoba, az étkezők és a nappali bútorok területén Európa számos nagyvárosában. 2015-ben a legközelebbi Enza Homa üzlet a szomszédos Bécs városában található.

A Yatas márka elsődleges előnye tehát, hogy termékválasztéka igen széles, rengeteg típusú és alapanyag összetételű matrac, ágy és kamapé található meg kifogástalan minőségben és innovatív megoldásokkal. Ebből adódóan minden ember saját igényei szerinti típust választhat, ami leginkább szolgálja saját pihenésének minőségi növekedését. A nagy kapacitásnak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a gyár bármilyen minőségi és mennyiségi igényt ki tud elégíteni. Ez az oka, hogy a YATAS termékei a közelmúltban elkezdték meghódítani Nyugat-Európa nagyvárosait is. A Yatas matracok és szállodai szettek számos szálloda tenderen szerepeltek sikerrel Európában és Magyarországon is a legnépszerűbb szállodai matracok közé sorolhatók.

 

MIT ÉRDEMES TUDNI A TÁSKARUGÓS MATRACOKRÓL?

 

A rugós matracok területén a bonellrugók hátrányait a zsákrugós, táskarugós vagy tasakrugós matracok megjelenése váltotta ki. A John Marchal által kifejlesztett és sorozatgyártásra alkalmassá tett zsákrugós rendszerek napjainkra meghódították az egész világot és el lehet mondani, hogy a legdrágább luxus matracok kivétel nélkül mind a zsákrugós matracok közül kerülnek ki. A matrac belsejében található hordó alakú rugótestek átmérője kisebb, kis textiltasakokban elhelyezkedve egymástól függetlenül tudnak elmozdulni. A zsákrugós matracok előnye, hogy a matrac nem hullámzik át egyik oldalról a másikra, a független rugók pontosabb alátámasztást, egyenletesebb formakövetést biztosítanak. A zsákrugók vastagságának változtatásával és elrendezésével megfelelően alakíthatók ki ergonómiai zónák.

A matrac gyártásban több mint 100 éve megjelent zsákrugózat használata a komforthabok megjelenéséig forradalmasította a matracipart és máig a legdrágább matracok is ezzel a rendszerrel készülnek. Zsákrugó: a bonell elavultságát és korszerűtlenségét felismerve a gyártók kifejlesztették a zsákrugót (másnéven táskarugót vagy tasakrugó), amelynek elve, hogy a rugótestek kisebb méretűek és egy kis textil tasakba bevarrva majdnem függetlenül mozognak egymástól. Ez természetesen sokkal jobb, mint elődje, de pontrugalmasságban még mindig messze elmarad a habmatracoktól, nem beszélve arról, hogy a zsákrugós matracok árfekvése nem éppen a legkedvezőbb. Természetesen a zsákrugós matracok ergonómiai alakíthatósága klasszisokkal meghaladja a bonell rugós matracokat, azonban a megfelelő zónázott kialakítás csak a felsőbb kategóriákban található meg. És még mindig ott tartunk, hogy egy fémhalmazzal az ágyunkban alszunk együtt, amely kisérletileg bizonyított módon felerősítheti az elektroszmog káros hatásait és a föld egészségtelen sugárzásainak felerősítésében is kiemelkedő szerepe van.

.

Mosható huzat: Sajnos nem
Matrac keménysége: Lágy/félkemény
Téli/nyári oldal: Nem
Huzat alapanyaga: Luxus szövet
Komfortréteg: Komplex rétegek
Matrac vastagsága: 31 cm
Szállítási határidő: 6-8 hét
EP elszámolható: Sajnos nem
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Csomagolás: Normál csomagolás
Minősítések: CE minősítés
Származási ország: Törökország
Gyártó: Yatas®
Garancia: 10 év
Súlykorlát/oldal: 140 kg/oldal
Összetétel: Táskarugó+hideghab
Méret: 90x190 cm Akciós ár: 135 800 Ft
Ár: 169 750 Ft
db
Méret: 180x200 cm Akciós ár: 239 800 Ft
Ár: 299 750 Ft
db
Memóriahab, Memory Foam matracok

A matracpiacon egyre népszerűbb és közkedvelt szerepet tölt be az emlékezőhab, amit számos jó tulajdonságának köszönhet. A memóriahabos vagy viszkoelasztikus matracokat különféle elnevezéssel találjuk meg az üzletekben: Memory Foam, visco hab, NASA hab, emlékező hab, stb. Ezt a népszerűségét a nagyon jó formakövetésének és tökéletes alátámasztásának köszönheti.

Yatas Vállalat története

A YATAS Törökország egyik legnagyobb bútor-, ágybetét- és lakástextil gyártója, Törökországban hasonlóan, mint Magyarországon a Cardo matrac márka- a legismertebb helyi matrac márka, a Yatas márkanevet szinte minden helyi lakos jól ismeri. Az 1976-ban családi vállalkozásnak indult Yatas vállalat a kezdetekben ipari- és komforthab gyártással foglalkozott, első matracait a meglévő gyáregység bővítése és korszerűsítése után 1979-ben kezdte el gyártani az Antóliában található Kayseri városában. A belső piacon kívül számos európai országba és az Egyesült Államokba is szállítja termékeit...

Yatas Rina Bonellrugós matrac

A Yatas matrac választékának egyik leggazdaságosabb terméke a 17 cm magas Rina, félkemény komfortjával megfelelő ortopéd alátámasztást nyújt a gerincoszlopnak. A DHT ( Double Heated Technology ) technológiával készülő acélrugók ellenben a hagyományos egy lépcsőben hevített és hűtött edzéssel ez a technológia dupla edzésű, amelynek köszönhetően a rugók sokkal forma stabilabbak, ellenállóbbak és hosszabb élettartamúak lesznek.

Yatas Wedding Premium matrac

Yatas Wedding Premium  matrac külső megjelenése azonnal elárulja számunkra, hogy nem egy szimpla szivacs matracról beszélünk, hanem egy prémium kategóriás, királyi megjelenésű Pillow Top (párnázó réteg) kényelmi réteggel ellátott 32 cm vastag zsákrugós matracról. A Yatas csoport a Wedding Premium matrac gyártásánál egy olyan matrac előállítására törekedett, amely egy új kapcsolat kezdetének az egyik legmeghatározóbb része, illetve élethosszig tartó kapcsolatok számára a mindennapos felüdülés a pároknak a hálószobába.