1138 Budapest, Váci út 168. Facebook Google+ Twitter

Yatas Visco Therapy Balance

A párna lekerített szélű, az elülső része ejtett, ezáltal biztosítja a nyak alátámasztását. Emiatt tökéletes alvást biztosít a háton alvók számára. E párna használata során segítséget nyújt a gerinc felső részének,  az oldalt- illetve hátonfekvés alkalmával. Antiallergén mosható huzattal ellátott.

Részletes leírás
Termékjellemzők

Yatas Visco Therapy Balance leírás

Yatas Visco Therapy Balance párna

A Yatas Visco Balance párna előre nyúló részei ideálistámasztékot nyújtanak a gerinc felső részének, akár háton, vagy oldalsó pozícióban fekszünk rajta. A Yatas Visco Balance ortopéd párna azon egyéneknek javasoljuk, akik hát- vagy nyaki fájdalmakkal küzdenek. A párna huzata le zipzárazható, ezáltal könnyen tisztítható, mosható.

 

A YATAS VÁLLALAT TÖRTÉNETE

A YATAS Törökország egyik legnagyobb bútor-, ágybetét- és lakástextil gyártója, Törökországban –hasonlóan, mint Magyarországon a Cardo matrac márka- a legismertebb helyi matrac márka, a Yatas márkanevet szinte minden helyi lakos jól ismeri. Az 1976-ban családi vállalkozásnak indult Yatas vállalat a kezdetekben ipari- és komforthab gyártással foglalkozott, első matracait a meglévő gyáregység bővítése és korszerűsítése után 1979-ben kezdte el gyártani az Antóliában található Kayseri városában. A belső piacon kívül számos európai országba és az Egyesült Államokba is szállítja termékeit. Hosszú évek óta a YATAS embléma minőségi és innovációs garancia a vásárlók számára. Talán ennek is köszönhető, hogy az anyaországon kívül további 45 országba találunk. YATAS termékeket. Az export országok a teljesség igénye nélkül: USA, Ciprus, Németország, Ausztria, Románia, Magyarország, Szíria, Hollandia, Líbia, Marokkó, Grúzia, Irak, Kenya, Szaúd-Arábia, Irán, Jemen, Görögország, Algéria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkmenisztán, Maldív-szigetek, Egyiptom...

 

yatas régi logó

A JÓL ISMERT RÉGI YATAS LOGÓ

 

Napjainkra a Yatas vállalat tehát első sorban a rugós- és habmatracok, a memoryfoam termékek, kárpitos ágyak és kinyitható, ágyazható kanapék területén nyújt ár érték arányban elérhető árfekvésű termékeket; de 1987-től robbanásszerű növekedés történt a lakástextilek és a szállodaipari beszállítások területén. A folyamatos innovációknak és a vevői elégedettségeknek köszönhetően a kiváló minőségű termékeket előállító Yatas vállalat 2010-ben megkapta a Superbrands nemzetközi elismerést. Ahhoz, hogy a rohamosan növekvő igényeket ki lehessen elégíteni, a Yatas vállalatnak további bővítésre és gyártási rendszerezésre volt szüksége. Napjainkra a Yatas gyár három különböző helyszínen gyártja termékeit Törökországban. A legfontosabb és legnagyobb gyáregységei Kayseri és Ankara városában találhatók, a termelés és a raktározás összesen több, mint 250 000 m2-en 1400 alkalmazott közreműködésével történik.

 

yatas logó

YATAS LOGÓ MODERN KÖNTÖSBEN

 

A Yatas vállalat a kiskereskedelem területén sem tétlenkedett az elmúlt évtizedekben, így Törökországban egyedülálló módon 400 bemutató teremben kaphatók a Yatas gyár termékei. Ezt az üzleti modellt a Yatas vállalat tovább kívánja bővíteni és a jövőben Európa nagyobb városaiban –köztük Budapesten is- Yatas Home kiskereskedelmi bemutatótermeket és üzleteket kíván nyitni. A Yatas vállalat vezetése időben felismerte, hogy a vásárlói igények a komlexitás felé tolódnak el, így a matracokon, kárpitos ágyakon és az ülőgarnitúrákon túl nappali, hálószoba és étkezőbútorok kínálatát is beépítette termékválasztékában és Enza Home néven hatalmas, több ezer négyzetméteres bemutatótermekben átfogó megoldást kínál a hálószoba, az étkezők és a nappali bútorok területén Európa számos nagyvárosában. 2015-ben a legközelebbi Enza Homa üzlet a szomszédos Bécs városában található.

A Yatas márka elsődleges előnye tehát, hogy termékválasztéka igen széles, rengeteg típusú és alapanyag összetételű matrac, ágy és kamapé található meg kifogástalan minőségben és innovatív megoldásokkal. Ebből adódóan minden ember saját igényei szerinti típust választhat, ami leginkább szolgálja saját pihenésének minőségi növekedését. A nagy kapacitásnak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a gyár bármilyen minőségi és mennyiségi igényt ki tud elégíteni. Ez az oka, hogy a YATAS termékei a közelmúltban elkezdték meghódítani Nyugat-Európa nagyvárosait is. A Yatas matracok és szállodai szettek számos szálloda tenderen szerepeltek sikerrel Európában és Magyarországon is a legnépszerűbb szállodai matracok közé sorolhatók.

Származási ország: Törökország
Moshatóhuzat: Igen
Yatas Prestige Prime matrac

A Prestige Prime luxus matracban szerepel minden, ami a pihentető, kényelmes alváshoz szükséges kompromisszumok nélkül. A Prestige Prime belső kialakítása egy 5 zónás süppedés gátló rugózattal ellátott felület. Az 5 ergonómiai zónával kialakított zsákrugós rendszer gondoskodik, hogy a Yatas Prestige Prime luxus matrac hosszú időn keresztül szolgálja a rajta fekvők egészségét.

Táskarugós matracok

Elnevezését annak köszönheti, hogy spirál alakban feltekert acélsodronyból készült rugótagok, kis zsákokba csomagolva kerülnek a matracba.

Yatas Five Z Táskarugós matrac

Yatas Five Z. A Yatas által már jól ismert (Dounle Heated Technology) duplán hőkezelt táskarugós rendszerrel készült, melynek köszönhetően a rugók sokkal ellenállóbbak és hosszabb élettartamúak lesznek.

Rugós matracok

A mai napig a legnépszerűbb és legnagyobb darabszámban előforduló matrac típus. Sok felhasználó számára a matrac elképzelhetetlen a jól ismert és bevált rugós belső szerkezettől, ami a dinamizmust és mozgékonyságot adja...