1138 Budapest, Váci út 168. Facebook Twitter

Yatas márkabolt

Törökország legnagyobb és legismertebb matracmárkája 2015-ben, amikor ismét színre lépett a magyarországi piacon, akkor első lépéseként létrehozzott egy Yatas márkaboltot Budapest egyik legforgalmasabb helyén, a matrac márkaboltokkal és bútorboltokkal körülvett, Réno udvarként ismert, Váci út 168 szám alatt.

Yatas garancia

A Yatas matrac márka kifejezetten nagy hangsúly fektet a garanciavállalásra, hiszen tisztában van azzal, hogy termékeinek majd hosszú évekig kell szolgálniuk Vásárlóit. Matracok esetében a 10 év garanciavállalás a legjellemzőbb időtartam, de néhány kivételes, prémium kategóriás matrac esetében ennél hosszabb garanciális idővel is találkozhatunk.

Yatas webáruház

A Yatas webáruház segítségével Ön könnyedén, akár számítógépéről, tabletjéről vagy okostelefonjáról is megvásárolhatja álmai matracát.

Yatas áruház Budapest

Fővárosi, a RENO udvarként ismert, Váci út 168. szám alatt található mintaboltunk egyedülállóan széles áruválasztékkal, felkészült szakemberekkel várja budapesti és a régióbeli vásárlókat.

Yatas szaküzlet

A Yatas szaküzleteinkben hangulatos környezetben, hatalmas áruválasztékkal és felkészült szakemberekkel várjuk.

Yatas webshop

A Yatas webshop lehetővé teszi, hogy akár számítógépéről, akár tabletjéről vagy akár okostelefonjáról is könnyedén megvásárolhassa álmai matracát.

Yatas megrendelés

A Yatas rendelés szolgáltatása lehetővé teszi, hogy Ön akár otthonából, munkahelyéről, vagy utazás közben is megvásárolhassa álmai termékét.

1-7 | 8-14 | 15-21 | 22-28 | 29-30