1138 Budapest, Váci út 168. Facebook Twitter

Prémium matracok

Egy adott márka prémium matracai az adott cég presztízsét, a márka erejét és a hozzáértését igyekeznekdemonstrálni, így a legtöbb meghatározó matrac márka esetében ezekkel a termékekkel szemben már komoly elvárásaink lehetnek. 

Luxus matracok

A felhasznált alapanyagok minősége, a rétegek száma, a matrac magassága, a gyártás során használt élő munkaerő aránya, a gyártási tradíció és fegyelem nagy mértékben határozzák meg egy termék „luxus” voltát, így a valóban luxus matracok fogyasztói árai egy átlagos matrac árának akár a többszörösét is elérhetik.

Yatas üzlet Budapest

A kiváló minőségű és ár-érték arányú rugós matracairól közismert Yatas mintaboltjában a bonnel- és zsákrugós matracok teljes termékválasztékát megtalálja és biztos lehet abban, hogy, ha ellátogat a XIII. kerület Váci út 168 sz. alatt található Yatas szaküzletbe, akkor a teljes termékválasztékon túl kellemes környezetben és kifogástalan szakértelem mellett választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb Yatas matracot. 

Yatas rendelés

A Yatas matracok a webáruházon, a www.yatasbolt.hu-n keresztül is megrendelhetők. Online megrendelés esetén a Yatas matracok több típusából igen rövid szállítási határidővel lehet számolni, hiszen a legnépszerűbb termékek standard méretei a magyarországi raktárkészletről kerülnek kiszállításra, így Ön akár azonnal, de legkésőbb néhány napon belül hozzájuthat a kiválasztott és megrendelt Yatas matrachoz.

Yatas matrac online

Az online matracvásárlás egyik legnagyobb előnye, hogy a törvény 15 napos elállási jogot biztosít a Vásárlóknak, így amennyiben Ön nem bontotta ki a matrac eredeti csomagolását, úgy azt tetszés szerint 15 napig visszaküldheti a forgalmazó vállalkozásnak.

Yatas matrac márka

Törökország legismertebb matrac márkája és legnagyobb matrac gyáregysége több, mint 50 éves múltra tekint vissza és mára világszerte kivívta magának Vásárlóitól azt a bizalmat, amit csak nagyon kevés Nyugat-Európán kívüli matracgyártó mondhat magáénak. A Yatas matrac márka Magyarországon is a minőséget, a megbízhatóságot és a kifogástalan esztétikai megjelenést jelenti.

Yatas áruház

Egy adott márkából - jelen esetben a Yatas márkából - mindig a márkára szakosodott szaküzlet nyújtja a legszélesebb, legátfogóbb választékot.

1-7 | 8-14 | 15-21 | 22-28 | 29-30